Delete account
Fshirja e llogarisë heq të dhënat e profilit që nuk kërkohen ligjërisht të ruhen. Recensionet mund të anonimizohen. Regjistrat e transaksioneve ruhen sipas detyrimeve ligjore dhe kontraktuale.
Për të fshirë llogarinë:
- Kyçuni në llogarinë tuaj
- Shkoni te faqja e fshirjes së llogarisë
- Rivendosni fjalëkalimin për konfirmim
- Konfirmoni pasojat dhe prisni periudhën e pritjes (nëse është aktivizuar)